O nama

O nama

U današnje vreme pretežno je na prvom mestu prilikom upita - kvalitet, cena i transparentnost.

Savetovanje i usluge gube iz finansijskih razloga na značaju. Za ispunjavanje ovog zahteva trgovacko društvo Premium Gold SRB omogućava svojim kupcima, (krajnjim potrošačima, trgovcima ili institucionalnim investitorima) najbolju uslugu po najboljoj mogućoj ceni za investiciono zlato. Visoku dostupnost, brzu isporuku, sigurno skladištenje i izveštaje o transparentnosti.

U svim varijantama, naši kupci dobijaju fizičko čisto zlato 999,9/1000 u obliku poluga isključivo od proizvođača koji su sertificirani po LBMA (London Bullion Market Association). Od dana kupovine zlatnih poluga garantujemo Vam otkup Vašeg fizičkog zlata natrag!

Kroz profesionalno savetovanje do pravog načina za kupovinu zlata.

Premium Gold SRB

Premium Gold SRB je kompanija osnovana od vlasnika firme koji ima iskustvo kao pionir u radu sa investicionim zlatom i to od samog početka 2008. godine, od kada su se rodile prve firme u nemačkoj za prodaju malih zlatnih pločica. Fokus firme je da kupcima pruži uslugu savetovanja i edukacije o zlatu kao i prodaju uz najpovoljnije uslove i kompletnu transparentnost. Što znači, uvid u poreklo zlata i sve aspekte ulaganja, troškova, buduće prodaje i mogućeg profita.

Brankica i Gregor Šikić, osnivač i prokurist Premium Gold SRB, poseduju stručno znanje na polju ulaganja na međunarodnim finansijskim tržištima već od 1999. godine.

Oboje su pokrenili trgovanje investicionim zlatom kao navedeno od samog početka u Nemačkoj. Nakon ostvarenja značajnih uspeha u Nemačkoj, Mađarskoj i Hrvatskoj odlučili su se 2018. godine osnovati firmu u Beogradu sa ciljem omogućiti građanima zaštititu imovine kroz ulaganje u investiciono zlato. Sa velikim iskustvom i spoznajom potrebe na sprskom tržištu od 2020 pružamo kupcima preko online platforme još bolju uslugu i najbržu isporuku kupljenog zlata, a od 2021. godine možete kupovati fizičko investiciono zlato za keš u našem lokalu, koji se nalazi u Stjepanja Ljubiše 31, 10050 Beograd.

Premium gold SRB d.o.o.