O nama

U današnje vreme pretežno je na prvom mestu prilikom upita - kvalitet, cena i transparentnost.

Savetovanje i usluge gube iz finansijskih razloga na značaju. Za ispunjavanje ovog zahteva trgovacko društvo Premium Gold SRB omogućava svojim kupcima, (krajnjim potrošačima, trgovcima ili institucionalnim investitorima) najbolju uslugu po najboljoj mogućoj ceni za investiciono zlato. Visoku dostupnost, brzu isporuku, sigurno skladištenje i izveštaje o transparentnosti.

U svim varijantama, naši kupci dobijaju fizičko čisto zlato 999,9/1000 u obliku poluga isključivo od proizvođača koji su sertificirani po LBMA (London Bullion Market Association). Od dana kupovine zlatnih poluga garantujemo Vam otkup Vašeg fizičkog zlata natrag!

Kroz profesionalno savetovanje do pravog načina za kupovinu zlata.

Premium Gold SRB

Premium Gold SRB je kompanija osnovana od vlasnika firme sa 12-godišnim iskustvom u radu sa investicionim zlatom. Fokus firme je da kupcima pruži uslugu savetovanja i edukacije o zlatu kao i prodaju uz najpovoljnije uslove i kompletnu transparentnost, što znači uvid u poreklo zlata i sve aspekte investicije, troškova, buduće prodaje i profita.

Brankica i Gregor Šikić, osnivač i prokurist Premium Gold SRB, imaju pojedinačno više od 22 godine iskustva i stručnog znanja na polju ulaganja na međunarodnim financijskim tržištima.

Oboje su pokrenili trgovanje zlatom od 2008 godine u Nemačkoj. Nakon ostvarenja značajnih uspeha odlučili se 2018. godine osnovati firmu u Beogradu sa ciljem omogućavanja zaštititu imovine klijentima kroz ulaganje u investiciono zlato. Sa velikim iskustvom i spoznajom potrebe na sprskom tržištu od 2020 pružamo kupcima preko online platforme još bolju uslugu i najbržu isporuku kupljenog zlata.

Premium-Gold-SRB-Sediste
IMATE LI PITANJA?

KONTAKTIRAJTE NAS PUTEM

  • mob +381 (11) 454 9933
  • mail info@pgsr.rs

Partneri

Premium Gold SRB posluje isključivo sa firmama čija je verodostojnost dokazana kroz dugi niz godina primerenog rada i kvalitetne usluge.

Nadir

topionica i rafinerija zlata sa LBMA sertifikatom* osnovana 1985 kao Nadir Trading u svrhu trgovine plemenitim metalima u Grand Bazaru. Od tada je prerasla u Nadir Metal Rafineri San ve Tic. KAO i postala akreditovana od strane Istanbulske berze zlata (Borsa Istanbul) u januaru 2008. godine, od strane Dubai Stock Exchange (DMCC) u novembru 2009. godine i od London Good Association Association (LBMA) u decembru 2011., kao prva firma u Turskoj, 2011. za zlato i 2012. za srebro. Danas Nadir Metal proizvodi i trguje plemenitim metalima (zlato, srebro, platina, paladij i rodij). Osim ovih, proizvode se i „Nadir Metal“ i „Nadir Gold“ brendirane male poluge od zlata, srebra i platine kao i ekskluzivne kolekcije.

Heimerle + Meule

Istorija počinje 1845. u tadašnjem malom gradu Pforzheim-u gde preduzetnik Julius Dittler osniva firmu za reciklažu zlata iz otpada. Preduzeće koje brzo postaje uspešno i sredinom 19 veka preimenuje se u Heimerle + Meule, najstariju nemačku rafineriju zlata i srebra. Nakon preuzimanja firme Heraeus Halbzeug GmbH i nekadašnje grupe „Cookson Presious Metals“, Hemerle + Meule postaje jedan od najvećih prerađivača plemenitih metala sa više od 950 zaposlenih u 7 država.

AureuS Safe

U bivšem trezoru regionalne centralne banke u Aschaffenburg-u (Nemačka), AureuS Safe omogućuje nam sigurno skladištenje zlata.